Commentaren: 5
 • #5

  Miriam (zondag, 01 december 2019 15:08)

  Mijn man en ik hebben het heerlijk gehad bij jullie b&b icm een avond bij de Groene Lantaarn Na een hartelijke ontvangst lekker ontspannen gezeten in de gezellige en ruime woonkamer boven. Goede bedden en een heerlijk uitgebreid ontbijt met prachtig uitzicht over het veld. Een perfect ontspannen weekend weg! Dankjewel!

 • #4

  Simone en Patrick (woensdag, 18 september 2019 10:18)

  Twee weken geleden moesten wij onverwachts verhuizen van vakantieaccomodatie. Dankzij BB Reestdal viel onze vakantie niet volledig in het water, want we konden hier last minute terecht. We zijn heel gastvrij en warm ontvangen door de eigenaresse. Zij en haar dochter hebben er alles aan gedaan om ons nog een paar fijne dagen te bezorgen. Echt een aanrader! Alles schoon, smaakvol en compleet ingericht, fijne bedden, veel ruimte en privacy en super goed verzorgd ontbijt!

  Echt een aanrader! We komen zeker terug!

 • #3

  Moniek en Marianne (donderdag, 15 augustus 2019 22:23)

  Een echte aanrader! Mooi huisje, veel privacy. Vriendelijke en gastvrije eigenaren. Genieten en verwennerij is hun motto. Sfeervol ingericht. Keurig en netjes onderhouden.
  We komen zeker nog wens terug

 • #2

  Jolanda Wijman (zaterdag, 06 juli 2019 21:47)

  Een heerlijk verblijf gehad en ik zou het aan iedereen willen aanraden.
  Hetty die ons verwelkomde heeft ons echt in de watten gelegd.
  De B&B is heel smaakvol ingericht en aan ruimte geen gebrek en wat een heerlijk uitzicht wanneer je uit de slaapkamerraam kijkt!!
  Wij komen zeker nog een keer terug´┐Ż

 • #1

  Jeroen Hak (zondag, 30 juni 2019 22:43)

  Wat een heerlijk plekje in Nederland en wat een gastvrij ontvangst op de warmste dag van het jaar!